IMG-20160229-WA0014 Hallo, welkom op onze pup info pagina!

Wij zijn een kleinschalige fokker 1 of 2 nestjes per jaar.

Informatie omtrent bezoek aan huis als de pups geboren zijn; na de geboorte van de pups gunnen wij moeder en pups 3 weken absolute rust tijdens deze periode geen bezoek aan huis. Daarna kan men in goed overleg langskomen op afspraak. Pups verantwoord grootbrengen is veel en belangrijk werk, wij hechten eraan om dat heel goed te doen. Vandaar deze keuzes.

Belangrijk! Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze pups vragen wij u ons een email te sturen naar; flindsen@home.nl of te bellen met 0620973310 gelieve daarin uw voorkeuren te vermelden, reu of teef geel, wit of gestroomd. Na kennismaking met U zullen we een beslissing nemen of U in aanmerking komt voor een pup uit onze fok, zolang de pup bij ons is bepalen wij waar een pup heengaat en dus wie er een pup kan kopen.  Wij kunnen helaas niet iedereen tevreden stellen, het is afhankelijk van het aantal pups wat er geboren wordt en hoeveel reuen teven en in welke kleurslagen ze geboren zijn. We doen ons best.

In het voorjaar van 2019 hopen wij een nestje met onze JCH enCH Faith DCDA (HD B Hart 0 Spondylose 0)  te kunnen fokken.

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden omtrent onze geplande nestjes. Het K nest van onze Annabel (HD A Hart 0 Spondy 0) en onze CH Forte (Hidde HD B Hart 0 Spondy 0 IPO 1 VZH UV)zijn op 11 juni 2018 geboren en zijn inmiddels naar hun nieuwe baasjes vertrokken.

Faye DCDA (2)

Faye DCDA (Bella DCDA x Kaos de Tiera de Boxer)

Voor informatie stuur een mail naar;  rialindsen@home.nl of bel 0031620973310.