IMG-20160229-WA0014 Hallo, welkom op onze pup info pagina!

Onze Julia is gedekt in juli weten we zeker of ze drachtig is, dan zal dat hier vermeld worden. 

Belangrijke info; aangezien wij heel erg veel aanvragen krijgen voor pups(4 tot 8 per dag!) is het voor ons niet mogelijk iedereen tevreden te stellen. Als er een teefje van ons gedekt is vermelden we dat op de website en of op onze Facebookpagina, wij werken niet meer met een wachtlijst vanaf 2020. Wij gebruiken nu een puppycontactlijst.

Hou daarom de website en of Facebook in de gaten en zodra er een melding staat dat er een nestje onderweg is stuur dan een email naar Boxerfreakdcda@gmail.com aub, of bel 0620973310 of +4581959004.

Wij zijn een kleinschalige fokker van 1 of 2 nestjes per jaar.

Informatie omtrent bezoek aan huis als de pups geboren zijn; na de geboorte van de pups gunnen wij moeder en pups 3 weken absolute rust tijdens deze periode geen bezoek aan huis. Daarna kan men in goed overleg langskomen op afspraak. Pups verantwoord grootbrengen is veel en belangrijk werk, wij hechten eraan om dat heel goed te doen. Vandaar deze keuzes.

Belangrijk! Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze pups vragen wij u ons een email te sturen naar; flindsen@home.nl of te bellen met 0620973310 gelieve daarin uw voorkeuren te vermelden, reu of teef geel, wit of gestroomd. Na kennismaking met U zullen we een beslissing nemen of U in aanmerking komt voor een pup uit onze fok, zolang de pup bij ons is bepalen wij waar een pup heengaat en dus wie er een pup kan kopen.  Wij kunnen helaas niet iedereen tevreden stellen, het is afhankelijk van het aantal pups wat er geboren wordt en hoeveel reuen, teven en in welke kleurslagen ze geboren zijn. We doen ons best.

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden omtrent onze geplande nestjes. 

Zodra een van onze teefjes loops is zal zij gedekt worden, hier wordt ook vermeld wanneer een van onze reuen een teef van een andere fokker gedekt heeft.

Faye DCDA (2)

Faye DCDA (Bella DCDA x Kaos de Tiera de Boxer)

Voor informatie stuur een mail naar;  rialindsen@home.nl of bel 0031620973310.