IMG-20151210-WA0006 received_10206409413167634

Wij zijn Ria en Fred Lindsen,

We wonen sinds de zomer van 2022 in het midden van Denemarken bij Norre Nebel regio Varde, we hebben al meer dan 30 jaar boxers. In 2007 hebben we onze kennel ingeschreven bij de Raad van beheer op Kynologisch gebied en onze kennelnaam aangevraagd. In 2022 de kennel en onze honden verhuisd naar Denemarken.

Onze kennelnaam Della Casa Dell’Acquario is Italiaans en betekent “uit het huis van de waterman”. Fred is van sterrenbeeld waterman, werkt op het water en toen wij de kennel begonnen woonden we aan het water, vandaar deze naam dus.

Wij zijn lid van de Nederlandse Boxerclub en van de Duitse Boxerclub BK München. Wij zijn een kleinschalige hobbymatige fokker, voor ons is vooral het karakter en de gezondheid van door ons gefokte pups erg belangrijk, daarop selecteren we onze teefjes en eventuele dekreuen.

In 2009 hebben we ons eerste nestje, het A nest gefokt, sindsdien hebben we ongeveer 1 nestje per jaar met 1 van onze teefjes. Wij hebben 4 boxers die bij ons in huis leven, 3 teefjes CH Faith DCDA, Julia(Lotje ) DCDA en Sat’Elit Wind of Change (Zoya)  en 1 reu CH Forte DCDA (Hidde).

Het belangrijkst voor ons is het op een verantwoorde manier fokken van gezonde boxers met een goed karakter. Ons laatste nestje was het K nest, geboren Juni 2018 deze pups hebben allemaal een nieuwe baas gevonden.

Ook hechten wij er waarde aan om te vermelden dat wij proberen om een hele nieuwe bloedlijn op te zetten in de boxerpopulatie in Nederland. Om dit te bewerkstelligen gebruiken wij honden uit meerdere Europese landen in onze foklijnen. (Spanje, Duitsland, Polen, Italie, Frankrijk, Rusland en Wit Rusland.)

De door ons gefokte pups worden in huis geboren en groeien bij ons in huis op, wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden om goed gesocialiseerde pups te fokken.

Wij bezoeken regelmatig een tentoonstelling met onze boxers met veel succes, vooral in het buitenland en af en toe eens in Nederland.

Voor meer informatie of het reserveren van een pup of vragen over eventuele herplaatsers kunt u contact met ons opnemen via de mail/telefoon of ons gewoon bezoeken bij ons thuis.

Veel plezier bij het bekijken van onze website!

Ria en Fred Lindsen

Lunde Norre Nebel

Denemarken